Pakketten GIFjes

laten maken!

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn biedt Socialgifjes een aantal pakketten aan. Die pakketten bestaan uit een aantal GIF’s en eventuele extra zaken. Naast onze standaardpakketten is het ook mogelijk om een op maat gemaakte offerte aan te vragen voor grotere aantallen GIFs of speciale varianten. Alle GIFjes die worden geleverd door Socialgifjes zijn terug te vinden via GIPHY en TENOR en worden geplaatst onder jouw eigen account. Zo kun je altijd je account nog verder aanvullen met nog meer GIFs.

Wil je een GIFje voor je eigen bedrijf?

Je hebt een doos sigaren en een fles wijn voor de directeur gekocht. Dan blijkt dat hij niet rookt of drinkt. Wat wilt u dan? “Een GIFje voor mijn bedrijf!” roept hij vanuit zijn lederen fauteuil. Natuurlijk, want daarmee zal hij online scoren. Over een persoonlijk geschenk gesproken; je kunt ook gepersonaliseerde GIFjes laten maken. Bijvoorbeeld voor iedere werknemer. Of zelfs voor je klanten als opvallende actie. Het is mogelijk om bestaande videobestanden naar GIF te laten converteren, of neem splinternieuwe content op dat optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

GIFjes laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

√ 5 unieke geanimeerde GIFS voor jouw
bedrijf of merk
√ 1 correctieronde

Je bent wel geïnteresseerd in GIFjes, maar je weet niet zo goed wat voor GIFjes je precies wil of wat bij jou past?  Ik denk graag met je mee. Dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag dan hieronder vrijblijvende offerte aan.

√ 10 unieke GIFS voor jouw
bedrijf of merk
√ 6 persoonlijke video GIFS
√ 2 correctierondes

Unieke GIFs die passen bij jouw bedrijf of merk Bij Socialgifjes doen we alles zelf. Van productie tot montage. Alle GIFjes die bij ons het pand verlaten zijn uniek. Daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk dat de GIFs die we maken aansluiten bij jouw doelgroep.

Vul dit formulier in voor jouw GIFjes