GIFjes laten maken voor je bedrijf

GIFs zijn korte, lopende beelden die je kan gebruiken op social media en andere online platformen. Ze zijn een leuke manier om je bedrijf te laten zien en te promoten. Maar wat als je geen tijd hebt om ze zelf te maken? Dan regelen wij dit gemakkelijk voor jou.

Gifjes laten maken voor je bedrijf

Als je een eigen bedrijf hebt, is het altijd leuk om met unieke content te komen. Een manier om dit te doen, is door gifjes te laten maken die perfect bij jouw bedrijf passen. Dit is niet alleen een leuke toevoeging aan je website of social media kanalen, maar het kan ook helpen om meer bezoekers naar je bedrijf toe te trekken.

Gifjes plaatsen op GIPHY

Het is heel eenvoudig om gifjes te plaatsen op GIPHY. Als je eerst een account aanmaakt, kun je meteen aan de slag. Je kunt gifjes uploaden vanuit je computer of direct deponeren vanuit YouTube of andere websites. Als je een beetje handig bent met Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma, kun je ook zelf gifjes maken en dan uploaden naar GIPHY.

Plaatsing van gifjes op GIPHY gaat heel erg snel en is heel gemakkelijk. Er zijn slechts enkele stappen die je moet volgen:

– Maak eerst een account aan op de website;
– Klik vervolgens op ‘upload’;
– Selecteer het bestand dat je wilt uploaden vanuit je computer (of YouTube, etc);
– Klik op ‘upload’ en wacht tot het proces is voltooid;
– Nadat het gifje is geĆ¼pload, kun je ervoor kiezen om het te bewerken alvorens het publiekelijk te maken;

De beste GIFjes maker uit Nederland

Als je op zoek bent naar een GIFjes maker uit Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken de leukste en meest unieke GIFjes die er zijn. Of je nu een GIFje wilt maken van je bedrijfslogo of een foto van jou en je vrienden, wij kunnen het voor je maken. Je kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote projecten.

Vul dit formulier in voor jouw GIFjes