Succesverhalen

Deze mensen en bedrijven gingen je voor!

Je bent echt niet de eerste die een GIF wil laten maken en wat ons betreft ook niet de laatste. Veel mensen en bedrijven gingen je al voor bij Socialgifjes. We lichten graag een paar van onze klanten toe die bij ons voor de camera hebben gestaan om eigen gifjes te laten maken.

Bas Smit & Nicolette van Dam:

Tsja. Wie kent ze niet? Bas Smit & Nicolette van Dam. Bas & Nicolette hebben ons de vraag gesteld of we te gekke content voor ze konden maken. De mate waarin Bas & Nicolette populair zijn in Nederland is ook wel terug te zien in de mate waarin hun GIFs bekeken worden. Inmiddels zijn de GIFs van Bas & Nicolette al meer dan 600 miljoen keer bekeken!

Rolf Sanchez:

Rolf Sanchez kan ook niet ontbreken in dit lijstje. De Nederlandse zanger is op dit moment het meest succesvolle exportproduct op het gebied van Latin muziek in Nederland. Inmiddels zijn de GIFs van Rolf al bijna 3 miljoen keer bekeken.

André Hazes (AH6):

AH6, de kledinglijn van André Hazes, kwam bij ons met de vraag of wij geanimeerde GIFjes konden realiseren voor het bedrijf. En zo geschiedde. De bewegende animaties zijn terug te vinden als GIF, maar komen bijvoorbeeld ook terug op de website van de kledinglijn zelf. De GIFs van AH6 zijn inmiddels ruim 250.000 keer bekeken.

Zusss:

Voor webshop Zusss zijn we bezig geweest met het maken van geanimeerde GIFjes. Deze GIFs zijn gemakkelijk in te zetten bij berichten op social media vanuit het bedrijf, maar ook voor andere mensen en bedrijven. Door de duidelijk herkenbaarheid van Zusss weet iedereen meteen dat het om het bedrijf gaat. Inmiddels zijn de GIFs ruim 1 miljoen keer bekeken.

Tim & Tom Coronel:

Voor Tim & Tom Coronel hebben we meerdere GIFjes gemaakt in verband met de Dakar deelname van de tweeling. De GIFs zijn sinds dat moment ruim 500 miljoen keer bekeken, verzonden en gebruikt.

Vul dit formulier in voor jouw GIFjes